Достигните желаемой должности

Рекомендуемые вакансии

logo

Водитель вилочного погрузчика

Lidl

София

logo

Повар горячего цеха

MARINA CAPE

Ахелой

logo

Буфетчика

Tiara Beach

Слънчев Бряг

Наши партнеры

 • img slider
 • img slider
 • img slider
 • img slider
 • img slider
 • img slider
 • img slider
 • img slider
 • img slider
create account banner img
Nomad logo

Чтобы подать заявку на работу быстро и легко, создайте аккаунт

Рекомендуемые видео

 • youtube-video-img

  Nomad Jobs

 • youtube-video-img

  Летна работа во Бугарија

  Агенцијата Номад Партнерс е една од најголемите агенции во Бугарија за регрутирање на персонал за хотели и ...

 • youtube-video-img

  Work & Travel with Nomad Jobs

  Летно време работиме на море покрај преубавите плажи на бугарското крајбрежие. На југ од Синеморец па до Албена на ...

 • youtube-video-img

  Борче и Диме македонските готвачи во Банско

  Борче и Диме се од Кривогаштани прилепско, веќе неколку години работат во Бугарија. Борче е скара мајстор, диме е ...

 • youtube-video-img

  Работа во Ветрните Мелници Софија

  Дали сте подготвени за возбудливо лето? Најголемиот хидрокомплекс Ветерните Мелници кој се наоѓа на само 20 км од ...

 • youtube-video-img

  Летната работа на Магдалена Тодорова

  Магдалена Тодорова има 24 години, од Радовиш, и минатото лето беше во Бугарија со сестра си на летна работа и ...

 • youtube-video-img

  Летната работа на Николинка Тодорова

  Откако Николинка Тодорова од Радовиш и нејзината пријателка решија да побараат работа надвор од Македонија, ...

 • youtube-video-img

  Како работат македонците во Банско

  Воодушевен сум од поведението, односот, дисциплината, коректноста, навистина многу сум задоволен од луѓето кој ги ...

 • youtube-video-img

  Управителот на хотел Бела Виста за работата на море во Бугарија Nom

  Фернандо е управител на хотелот Бела Виста во Синеморец. Изминатите неколку години стотина македонци се дел од ...

 • youtube-video-img

  Nomad Explorer: Boris Dimov Aqua Paradise Resort

  Борис Димов е менаџер на оддел во хотелот Aqua Paradise Resort кој се наоѓа во Равда, Бугарија.

 • youtube-video-img

  Летната работа на Божидар Спасески

  Божидар Спасески од Прилеп две години летото го поминува работно во хотелот Бела Виста во Синеморец, Бугарија ...

 • youtube-video-img

  Nomad Explorer: Виктор и Наум за работата на море во Бугарија

  Виктор и Наум минатото лето го поминаа работно на море во Бугарија. Тие работеа во хотелот aqua Paradise Resort кој ...

 • youtube-video-img

  Сакаш да работиш и живееш во Софија?

  За еден од водечките ланци на ресторани во Софија, Бугарија за целогодишна работа вработуваме персонал на ...

 • youtube-video-img

  Стефан и Иван за работата во Синеморец Бугарија

  Ви ги преставуваме двајцата шампиони од Штип, Стефан Донев и Иван Давчев. Професионалци во она што го работат, ...

 • youtube-video-img

  Дејан Стоиловски за работата на море во Бугарија

  Дејан Стоиловски од Ресен е малад, мотивиран и успешен дечко кој по осум години работа на крузер, од океанот, ...

 • youtube-video-img

  Летната работа на Мартин Трајановски

  Мартин Трајановски летото го помина работно на јужното бугарско крајбрежие. Работеше во локал на плажата Бутамјата ...

 • youtube-video-img

  Ванчо Мишовски за работата во Сончев Брег

  Ванчо Мишовски летната сезона 2019 ја помина работно на море во Бугарија. Тој работеше во хотел Барсело во Сончев ...

 • youtube-video-img

  Летната работа на Стефан Солаковски

  Стефан Солаковски е студент од Битола и минатото лето реши да го помине со пријателите работно во Бугарија.

 • youtube-video-img

  Летната Работа на Тоше Атанасовски

  Тоше Атанасовски е студент од Битола, како многу колеги летниот распуст го искористи за сезонска работа на бугарското ...

 • youtube-video-img

  Летната работа на Кристина Јанева

  Кристина Јанева, 24 годишна студентка на Факултетот за медицина, од Штип, минатото лето работеше на позицијата ...

 • youtube-video-img

  Никола Николоски македонскиот пица мајстор во Банско

  Во зимската сезона на Nomad Explorer Игор Дамјанов го посети за да се сретне со дел од соработниците на „Nomad Jobs“ ...

 • youtube-video-img

  Летната работа на Андреј Галабовски

  Андреј Галабовски е вреден и самоиницијативен 22 годишник од Берово кој минатата сезона работеше како помошник во ...

 • youtube-video-img

  Сакаш да живееш и работиш во Софија?! Работа во ресторан Ла Боттега

  Сакаш да работиш и живееш во Софија?! Вработуваме Келнери во еден од најдобрите ресторанти во центарот на ...

 • youtube-video-img

  Дејан Ристовски работи во Созопол и Банско

  Дејан Ристoвски по силната сезона во Банско, летото замина на работа во Созопол. Поседува големо искуство во ...

 • youtube-video-img

  Nomad Explorer:Тони Саздов за работата на море во Бугарија

  Тони Саздов веќе две години летната сезона ја поминува работно во Бугарија преку агенцијата Номад Партнерс, дел од ...

 • youtube-video-img

  Работа и забава на море во Бугарија сезона 2021

  Летната сезона 2021 и покрај ограничувањата голем број на македонци летото го искористија за работа на црноморското ...

 • youtube-video-img

  Номадскиот тим на плажата Градина во Бугарија

  Игор Дамјанов крстарејќи по бугарското крјбрежие стигна и до највозбудливата плажа, кампингот „Градина“. Во локалот ...

Questions image

Любые вопросы ?

Будь то хорошо обученные рабочие или квалифицированные специалисты и управленческий персонал, наша команда предоставит вам сотрудников, в которых вы нуждаетесь, своевременно, эффективно и профессионально.

Nomad Jobs Logo